BORSA D'HABITATGE - URV

BASE DE DADES D'ALLOTJAMENT

Condicions del servei

Base de dades d'allotjaments

Si us plau, abans de fer la recerca d'allotjament a la nostra base de dades, llegiu els comentaris i avisos següents:

  • Aquest és un servei gratuït, que té com a objectiu facilitar la recerca d'allotjament als membres de la Universitat Rovira i Virgili, principalment estudiants. La Borsa d'Habitatge només s'encarrega de proporcionar als membres de la URV les dades dels allotjaments i de contacte oferts pels propietaris o llogaters. La URV no es fa responsable dels pactes o contractes de lloguer que puguin subscriure els propietaris i els nostres usuaris.

  • La Borsa d'Habitatge tampoc es fa responsable de la qualitat dels allotjaments oferts ni de les possibles diferències entre les dades proporcionades i les característiques reals del pis. Les dades de què disposem han estat proporcionades pels mateixos propietaris o llogaters i no han estat comprovades. Si detecteu greus irregularitats en les condicions de l'habitatge o grans diferències amb les dades proporcionades, us agrairem que ens ho comuniqueu.

  • L'ús d'aquest servei és exclusivament per a membres de la comunitat universitària. No s'hi permet l'accés a persones alienes a la Universitat Rovira i Virgili ni l'ús indegut de les persones autoritzades. Per accedir-hi haureu d'introduir el vostre codi d'usuari i la vostra contrasenya del correu electrònic de la URV.

  • Els allotjaments continguts en aquesta base de dades són, en principi, oferits per particulars (propietaris o llogaters) directament. No està permesa la introducció de dades als professionals de la gestió immobiliària (agències immobiliàries, gestors, administradors de finques, etc.) o altres persones que facin intermediació amb un objectiu comercial, cobrant als estudiants una quantitat econòmica en concepte de comissió. Si detecteu que algun dels allotjaments no compleix aquesta regla i la persona de contacte és una agència immobiliària que us fa pagar una comissió per les seves gestions, si us plau feu-nos-ho saber al telèfon 977 55 84 76 o per correu electrònic a bhabitatge@urv.cat.

  • Per tal de mantenir actualitzada la nostra base de dades i evitar-vos molèsties innecessàries en un futur, us demanem que comuniqueu a la Borsa d'Habitatge els allotjaments que estiguin ja ocupats i hagin sortit al resultat de la cerca feta a la nostra base de dades.

Introduïu el vostre DNI en format 99999999-X

NIF:   

Si és la primera vegada que estudieu a la URV i encara no us heu matriculat, poseu-vos en contacte amb la Borsa d'Habitatge (977 55 84 76).